Dilek Tarıncı' nın İkinci Kitabı

''Her şeyin bittiğini düşündü. Ona karşı sevgisini hiç gösterememiş annesinin tavırlarının, babasının yabancılığının, her gece başını yastığa yalnız koyuşlarının, soğuk odasının o kasvetli havasının... Her şeyin. Rüzgar tekrar bedenine sardırırken bu sefer savrulan tek şey saçları olmadı, dengesini kaybederken kendini boşluğa bıraktı... Ve tam son anda beline dolanan ellerinin sahibiyle hayatı hiç olmadığı kadar değişti.''

Yukarıdaki satırlar okulumuzun öğrencisi Dilek Tarıncı'nın ikinci kitabı ''Çikolatam Olur Musun?'' dan alınmıştır. Genç  kuşağın genç yazarlarından biri olan Dilek Tarıncı'nın 2015 yılında büyük ilgi gördüğü ''Yaramaz Çocuk'' kitabından sonra bu ikinci kitabının da aynı ilgiyle karşılandığını görmekteyiz.

Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi olarak öğrencimizin bu başarısının ileriki yıllarda da artarak süreceğine inanıyor ve tekrar öğrencimizi tebrik ediyoruz.

NOT:Dilek Tarıncı okulumuzda yakın bir tarihte imza günü düzenleyecektir.-

FOX TV ANA HABER VİDEO

Yayın: 07.03.2016 - Güncelleme: 22.03.2024 12:30 - Görüntülenme: 2188