Fatin Rüştü Zorlu 2. Liseler Arası Öykü Yarışması

Fatin Rüştü Zorlu adına geleneksel hikaye yazma yarışmasının ikincisi düzenlendi. Kartal ilçesindeki tüm liselere duyuruldu ve afişler dağıtıldı.

Okulumuzun kuruluşunun 23. yılı kapsamında Anadolu coğrafyasında yaşayan insanların farklılıklarının kültürel zenginliğimiz olduğunun kavranması, gençlerimizin özgün eserler vermesine fırsat verilmesi, öğrencilerin yazma yeteneklerine dikkat çekilerek farkındalık oluşturulması ve okulumuza adını veren eski Dışişleri Bakanımız " Fatin Rüştü Zorlu " nun adının yaşatılması ve daha iyi tanıtılması amacıyla " Benim İnsanım " konulu Kartal ilçesindeki liseler arasında hikaye yazma yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya son başvuru tarihi 14 Nisan 2017´ dir. Ödül töreni 26 Mayıs 2017 tarihinde yapılacaktır.

Yarışmanın Ödülleri:

1. Yarım altın