Hollanda´ dan Misafir Öğrenciler

Okulumuzun Hollanda'daki Koningin Willhelmina College ile gerçekleştirdiği değişim programı 17 – 23 Nisan tarihleri arasında İstanbul 'da gerçekleşti. Bizi misafir eden 10 öğrenci ve 2 öğretmeni, misafirperverlikle ağırlamaya çalıştık.

Müdürümüz Sayın Türkay Koyuncu'nun" Hoş geldiniz" konuşmasının ardından okulumuzu tanıtıp, bazı derslerimizi beraber takip ettik.

Güzel yurdumuzu elimizden geldiğince iyi tanıtmak arzusuyla, Edirne turumuzla haftamıza başladık.

Dolmabahçe ve eğlenceli boğaz turumuzun ardından Adalar , Kadıköy, Ortaköy  ve İstanbul Akvaryumunu gezdik.

Muhteşem Türk kahvaltısı ve bir velimizin leziz Türk yemekleriyle haftamızı sonlandırdık.

Sıcak ve samimi ortamda geçen, her iki ülkedeki gezilerimizin öğrencilerimiz üzerindeki olumlu etkilerini gözlemlemek , değişik kültürleri tanıyıp ufuklarının genişlediğini izlemek ,

ülkeler arası kardeşlik ve dostluk adına bizim için çok gurur verici oldu.

Yayın: 28.04.2016 - Güncelleme: 22.03.2024 13:05 - Görüntülenme: 2676