2019-Başarılarımız

Haz

Başarılarla geçen İkinci Dönemin ardından, sene sonu karne ve ödül törenimiz düzenlenmiştir.

Üniversite Sınavına girecek öğrencilerimize sınavda başarılar, bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından düzenlenen afiş yarışmasında,

11/D sınıfından  Ayşe Sincap İstanbul Dördüncüsü olmuştur.

May

İstanbul Liseler Arası Türk Dili ve Edebiyatı Yarışması İstanbul Birinciliği, Bireyselde İstanbul İkinciliği

May

Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması´ nda Türkiye Finallerine kalan okulumuz, "En İyi Kız Solist" dalında Üçüncülük ödülünü almıştır.

May

Kartal Liseler Arası Türkçe Münazara Yarışmasının finaline kalan okulumuz final müsabakası sonucunda ikinci olmuştur.

May

Kartal Anadolu Lisesi´ nin düzenlemiş olduğu bilgi yarışmasında okulumuz takım olarak İlçe Üçüncüsü, Bireyselde İlçe İkincisi olmuştur.

"Bağımlılık" Temalı Kısa Film Yarışması İlçe İkinciliği

May

5. Ulusal Slogan, Logo ve Afiş Yarışması" na katılan öğrencilerimiz, İstanbul da ilk 20 okul arasına girerek ön elemeyi geçmiş ve finale kalma başarısı göstermiştir.

May

12/F Sınıfından öğrencimiz Şeyma Bayraktar, " İngilizce Karaoke"  Yarışmasında  İlçe Üçüncüsü olmuştur.

May

" Bir kelime, Bir İşlem" proje yarışmasında,  İlçe ikincisi olma başarısı gösterdik.

Nis

BURAK BORA ANADOLU LİSESİ ´nin düzenlemiş olduğu Kartal İlçesi Liselerarası İngilizce Münazara Yarışması´nda Birinci olduk.

Nis

HASAN FERRUH ÖZGEN ANADOLU LİSESİ ´nin düzenlemiş olduğu Kartal İlçesi Liseler arası İngilizce Münazara Yarışması´nda ikinci olduk.

Nis

"İstanbul" Konulu deneme yarışması İlçe ikinciliği.

"İstanbul" Konulu Resim Yarışması İlçe Üçüncülüğü