Öğrencilerimizden Konferans

11/B Sınıfı olarak, Rehber Öğretmenimiz Çiğdem KARAKUŞ ve Sınıf Öğretmenimiz Funda ÇINAR ile birlikte , FRZAL adına Selma AKAY Ortaokuluna giderek, orada bir konferans verdik.

Konferansta başta okulumuz adına olmak üzere, Anadolu ve Fen liseleri hakkında konuşmalar yaptık. Liseye geçiş sürecinde karşı karşıya kalabilecekleri sıkıntılara karşı onları cesaretlendirmeye çalıştık. Üniversiteye hazırlık için büyük bir adım olan lisenin, onlara eğitim faaliyetlerinin yanı sıra, sosyal faaliyetleri de sunabileceğini belirttik.

Bu bilgilendirmelerle beraber, onların sorularını da yanıtlayarak konferansı bitirdik.

Selma AKAY KonferansSelma AKAY KonferansSelma AKAY KonferansSelma AKAY KonferansSelma AKAY KonferansSelma AKAY KonferansSelma AKAY KonferansSelma AKAY Konferans

Yayın: 03.03.2015 - Güncelleme: 22.03.2024 12:41 - Görüntülenme: 1589