T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi

Okul Müdürümüz Türkay KOYUNCU, Şube Müdürlüğü Görevine Atanmıştır.

Okul Müdürümüz Türkay KOYUNCU,  Bağcılar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanmıştır.

Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun TÜYSÜZ' den başarı belgesi alarak, Pazartesi günü itibarıyla  yeni görevine başlamıştır.

Okulumuzda yedi yıl müdürlük yaparak, sayısız hizmet ve emekler veren hocamıza, okulumuz öğretmen ve öğrencileri adına teşekkürlerimizi sunar;

yeni görev yerinde başarılar dileriz.

 

 01-07-202001-07-202001-07-202001-07-202001-07-202001-07-202001-07-202026-08-2020

 OKUL MÜDÜRÜ TÜRKAY KOYUNCU'NUN VEDA MESAJI

 

  "Âvâzeyi bu âleme Davud gibi sal.

 

  Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş."

 

7 yıldır yürüttüğüm Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevimden Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şube Müdürlüğüne atanmam nedeniyle 29/06/2020 tarihi itibarıyla ayrılıyorum. Bu süre içerisinde; Müdür yardımcılarım, öğretmen arkadaşlarım ve tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte okulumuza aşkla şevkle hizmet etme çabası içerisinde olduk.

 

Göreve başladığım günden beri mesai mefhumu gözetmeksizin, insanı odak noktasına koyan, iyi bir iletişim ve adaletle, herkesi birleştiren sevgi ve saygıya dayalı bir yönetim anlayışı ile görevimi yapmaya çalıştım.

 

Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamlarımızın hizmet makamları olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, kapımızı ve gönlümüzü bütün insanlara açarak kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve devletimizin güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde oldum. 

 

Her veda yeni bir başlangıçtır, vedalar biraz da zamansızdır aslında. Her başlangıcın bir sonu vardır. Bugüne kadar birçok okulda göreve başladım, görevim bittiğinde de buralardan ayrıldım. Önemli olan ayrılırken gönüllerde müstesna bir hatıra bırakabilmektir. Sancağı teslim ederken görevini yapmış olmanın huzuru içinde bulunmaktır. Ayrılıklar insanı hüzünlendirir, ancak bu üzüntümüz zamanla geçer. Fakat vicdan azabımız varsa onu dindirmek zordur. Zor zamanların insanları olmak da ayrı bir güzelliktir. 

 

Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi'nde Bakanlığımızın politikalarını, en iyi şekilde uygulamaya çalışarak görevimi tamamlamanın onurunu yaşıyorum.

 

Tabi ki bu süreçte görevimizle alakalı sıkıntılar ortaya çıkmıştır. Karşılıklı anlayış ve diyalog içerisinde sorunlar aşılmıştır.

 

Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi'nde görev yapmanın ve hizmet etmenin heyecanını ve gururunu hep yaşayacağım. Bahçesi, ağaçları ve çiçekleriyle güzel okulumuzda, güzel dostlar tanımak en büyük kazancımdır.

 

Tüm öğrencilerimize lise ve üniversite dönemlerinde, ayrıca gerçek hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler dilerim. Onları Memleketimin hizmetinde güzel yerlerde görmek isterim.

 

 Çalışmalarımızda hep yanımda olan ve bizden desteğini hiç esirgemeyen Aileme, Atanur Hocama, Ercan Hocama, tüm öğretmenlerimize, Bahattin Beye, diğer çalışanlarımıza, Okul Aile Birliği Başkanımıza, eski ve yeni Yönetim ve denetim Kurulu Üyelerimize, Servis, Kantin ve spor salonu çalışanlarımıza, tüm velilerimize ve öğrencilerimize sevgi, saygı ve güven üzerine inşa ettiğimiz iş ve çalışma heyecanımıza sürekli destek ve katkılarıyla güç katan tüm paydaşlarımıza, ayrı ayrı yürekten teşekkür eder, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

Dostlar Beni Hatırlasın
Ben Giderim Adım Kalır
Dostlar Beni Hatırlasın
Düğün Olur Bayram Gelir
Dostlar Beni Hatırlasın

Can Kafeste Durmaz Uçar 
Dünya Bir Han Konan Göçer 
Ay Dolanır Yıllar Geçer 
Dostlar Beni Hatırlasın
            Diyen büyük ozanımız Âşık Veysel duygularımıza tercüman olmuş.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.07.2020 - Güncelleme: 22.03.2024 12:12 - Görüntülenme: 5208
  Beğen | 51  kişi beğendi