Veda Programı

Okulumuz Müdür Yardımcılarından Mustafa KOÇER, eğitim camiasına yaptığı yaklaşık 35 yıllık hizmetinin ardından emekli olmuştur. Bu koca eğitim çınarının son çalıştığı yerin okulumuz olması ve kendisiyle 3 sene çalışma onuruna eriştiğimiz için, Fatin Rüştü Zorlu Öğretmenleri olarak çok sevinçliyiz.

Okulumuzun bir diğer Müdür Yardımcısı Ömer Faruk GENÇ, Pendik Türk Telekom Meslek Lisesi´ ne  Müdür olarak atanmıştır. Kendisiyle uzun yıllar çalışma mutluluğuna nail olma duygularıyla, arkadaşımıza yeni yerinde ve görevinde başarılar dileriz.

Arkadaşlarımızın veda programında duygulu anlar yaşandı. Bu programda bizleri yalnız bırakmayan eski Müdürümüz Serpil GÜÇLÜER ve eski çalışma arkadaşımız Fatih ÖZKAYA´ ya teşekkür ederiz.

Veda ProgramıVeda ProgramıVeda ProgramıVeda ProgramıVeda ProgramıVeda ProgramıVeda ProgramıVeda ProgramıVeda ProgramıVeda ProgramıVeda ProgramıVeda Programı

Yayın: 09.01.2015 - Güncelleme: 22.03.2024 12:42 - Görüntülenme: 1587