Veli Akademileri Duyurusu

VELİ AKADEMİLERİ PROJESİ

Sayın Veli, İstanbul Veli Akademileri; İstanbul'daki resmî okullarda (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, ortaöğretim, özel eğitim) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik okul-veli arasında iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle velileri bilinçlendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan okul merkezli veli eğitim projesidir. Proje kapsamında yürütülecek eğitim faaliyetlerinin planlanması için anket formunu doldurmanız önemle rica olunur. Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.

Eğitmenin durumuna göre, online verya yüzyüze eğitimler düzenlenecektir.

Başvurmak için aşağıdaki linke tıklayıp, formu doldurmanız yeterlidir.

Yayın: 11.10.2022 - Güncelleme: 11.10.2022 14:04 - Görüntülenme: 164