T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi

FRZAL İspanya´ da

AVRUPA BİRLİĞİ ERASMUS+  SAFTAS projemiz

 

 

 

AVRUPA BİRLİĞİ ERASMUS+  SAFTAS projemiz kapsamında

7-12 KASIM 2016 tarihleri arasında öğrencilerimiz DOĞA KIR, NURAY YILDIRIM, SILA KÖSE,MEHMET KOTİL ve KAAN SUCU, okul müdürümüz TÜRKAY KOYUNCU ve İngilizce öğretmenlerimiz NÜKET AKSU ve EVREN KÜÇÜKSORGULU eşliğinde ,İspanyol,Fransız,Yunan,İtalyan ve Polonyalı yaşıtlarıyla İspanya´nın Moana kentinde bir araya geldiler.

Bir hafta boyunca sinema, tiyatro ve müzik çalışmalarına katılarak, bir kısa film çektiler, bir piyes yazıp sahnelediler.Müzik ekibi birlikte besteleyip kaydettikleri bir şarkıya video klip hazırladılar.Ayrıca yine hep birlikte hazırladıkları festivalde tüm katılımcı ülkeler ürettikleri kısa film, tablo canlandırma ve tiyatro skeci videolarını gösterime sundular.SAFTAS FRZAL SİNEMA ATÖLYESİ´nin ürettiği "VIRTUAL ONES" isimli kısa filmimiz büyük beğeni toplayarak, İspanya´da ulusal bir kısa film yarışmasına hak kazandı. SAFTAS projesine emek veren ve okulumuzu en iyi şekilde temsil eden tüm öğrencilerimiz kutlarız.

SAFTAS FRZAL SİNEMA ATÖLYESİ´ni kuran ve çalışmalarını sürdüren değerli hocamız ÖZLET TALUER ´e emekleri ve desteği için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.11.2016 - Güncelleme: 22.03.2024 13:05 - Görüntülenme: 2745
  Beğen | 7  kişi beğendi