T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi

FRZAL – SAFTAS Öğrencileri Fransa’ da!

 

 

   Fransa´ nın Angers kentinde düzenlenen 29. Avrupa Premier Plans Film Festivali’nde; öğrencilerimiz jüri üyesi olarak yer aldılar. Okulumuzun yürüttüğü AB projesi kapsamında gerçekleştirilen bu faaliyete, 11-H sınıfından öğrencilerimiz İrem Filiz ve Gökçe Gülci, öğretmenlerimiz Filiz Sekreter ve Nüket Aksu eşliğinde katılmışlardır.

İtalya, İspanya, Fransa, Polonya ve Yunanistan’dan öğrencilerin de katılımıyla 21-29 Ocak 2017 tarihlerinde festival filmleri izlenmiş ve çeşitli kültürel çalışmalar yapılmıştır.

   Fransa´nın Angers kentinde düzenlenen 29. Avrupa Premier Plans Film Festivali’nde; öğrencilerimiz jüri üyesi olarak yer aldılar. Okulumuzun yürüttüğü AB projesi kapsamında gerçekleştirilen bu faaliyete, 11-H sınıfından öğrencilerimiz İrem Filiz ve Gökçe Gülci, öğretmenlerimiz Filiz Sekreter ve Nüket Aksu eşliğinde katılmışlardır.

İtalya, İspanya, Fransa, Polonya ve Yunanistan’dan öğrencilerin de katılımıyla 21-29 Ocak 2017 tarihlerinde festival filmleri izlenmiş ve çeşitli kültürel çalışmalar yapılmıştır. Festival sonunda tüm hafta seyredilen çeşitli ülkelerin filmleri arasından  SAFTAS Jüri üyelerinin seçtiği  filme ödülü verilmiştir. Öğrencilerimizin hafta boyunca ünlü yönetmenlerle yaptığı röportajlar ve yazdıkları film eleştirileri çalışmalarına etkin katılımından dolayı teşekkür ederiz.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.02.2017 - Güncelleme: 22.03.2024 13:04 - Görüntülenme: 2247
  Beğen | 9  kişi beğendi

Etiketler :
FRZAL, SAFTAS,FRANSA,