Başarılarımız 2017

May

Okulumuz 12/D sınıfı öğrencilerinden Ethem Çalışkan ve Donghyun Cho , " Aliya İzetbegoviç Uluslararası Bilim Olimpiyatları " na katılmış ve " Soğutucu Termos " adını verdikleri projeleri ile finale kalma başarısı göstermişlerdir.

May

FRZAL Scrabble Takımımız Kabataş Lisesinin düzenlemiş olduğu İstanbul Liseler arası Scrabble Turnuvasında il ikincisi olmuştur.

Okul satranç takımımız ilçe 2.si olmuştur.

May

Fatin Rüştü Zorlu Anısına 2. Liseler Arası Öykü Yarışması düzenlenmiştir. Yarışmanın sonuç töreni başarıyla gerçekleşmiştir.

May

11-G sınıfından Ahmet Alper Kaya ve 11-B sınıfından Yakup Yusuf Salta "Korfbol 19 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası" nda Türkiye 3. sü olmuşlardır.

May

İLESAM´ ın düzenlemiş olduğu Ulusal Slogan ve Logo Yarışmasında öğrencilerimiz finale kaldı.

May

Okulumuz 11/D sınıfı öğrencisi Yaren Coşkun, İzmir Felsefe Derneği tarafından düzenlenen " Düşün-Yaz Felsefi Deneme Yarışması" nda finale kalmıştır.

İlçe Matematik Yarışması.

Nis

10/B Sınıfından Şeyma BAYRAKTAR , liseler arası "İngilize Karaoke Yarışması" nda ilçe üçüncüsü olmuştur.

Nis

Okulumuz 10-D sınıfı öğrencisi Hatice Nur Şenol, Nuray Yıldırım ve 11-C sınıfı öğrencisi Nazlı Aydın " Oku-Bırak" projesi ile "İcat Çıkarma Vakti" proje yarışmasına katıldılar.

Scrabble Takımımız Kartal İlçe 2. si

Nis

Kartal Milli Eğitim Müdürlüğü Milli Birlik ve Kahramanlık konulu kitap okuma yarışması düzenlendi. Yarışmaya beş okul katıldı. Okulumuz 11-F sınıfı öğrencisi Fatih Gülhan yarışmada birinci oldu.

Nis

Okan Üniversitesi´ nin düzenlemiş olduğu " Liseler arası bilgi yarışması " nda okulumuz Galatasaray Lisesi´ ni eleyerek, bir üst tura çıkmıştır.