İSTANBUL / KARTAL - Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi

Tem

Frzal gençleri Yunanistan, İtalya, Fransa ve İspanya’yı gezdiler

Tem

Frzal için artık geleneksel hale gelen ve beğenilerek izlenen okul kliplerimiz, ulusal basının da dikkatini çekti.

Klibimizde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz, Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesi’nin 4-5-6-7 Mayıs tarihlerinde Maltepe Üniversitesi Kampsünde düzenlediği konusu “Art of War in 21st Centry” olan MUN (Model United Nations) etkinliğine katıldı.

May

Mayıs ayında yapılan yarışmalarda, İl ve İlçe dereceleri yapan öğrencilerimize ödüller verilmiştir.

May

Tevfik Fikret Müze Evi, Aşiyan ve Emirgan Korusu gezimiz.

May

Fatin Rüştü Zorlu adına düzenlenen "Özlemle Bekleyiş" temalı üçüncü liseler arası öykü yarışması sonuçlandı.

May

The Duke of Edinburgh’s International Award Ödül Programına okulumuz katılmıştır.

Ayrıntılı bilgi için okul Rehber Öğretmenlerimiz ve İngilizce Öğretmenlerimizle görüşebilir ,      http://www.intaward.org.tr sitesine de  göz atabilirsiniz.

May

" 19 Mayıs Atatürk´ ü anma , gençlik ve spor bayramı" etkinlikleri konulu resim yarışması İlçe birinciliği

"Sağlıklı Nesil ,Sağlıklı Gelecek" Projesi bağımlılık konulu yarışmada karikatür kategorisinde İlçe birinciliği

"Mülteci" konulu resim yarışmasında İlçe birinciliği

May

Resim kategorisinde, 10/C Sınıfından Elit YILMAZ Kartal İlçe birincisi olmuştur.

Sınıflar arası bilgi yarışmasında

9/A sınıfı

10/D sınıfı

11/F sınıfları birinci olmuştur.