İSTANBUL / KARTAL - Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi

May

Fatin Rüştü Zorlu adına düzenlenen "Özlemle Bekleyiş" temalı üçüncü liseler arası öykü yarışması sonuçlandı.

May

The Duke of Edinburgh’s International Award Ödül Programına okulumuz katılmıştır.

Ayrıntılı bilgi için okul Rehber Öğretmenlerimiz ve İngilizce Öğretmenlerimizle görüşebilir ,      http://www.intaward.org.tr sitesine de  göz atabilirsiniz.

May

Mayıs ayında yapılan yarışmalarda, İl ve İlçe dereceleri yapan öğrencilerimize ödüller verilmiştir.

May

" 19 Mayıs Atatürk´ ü anma , gençlik ve spor bayramı" etkinlikleri konulu resim yarışması İlçe birinciliği

"Sağlıklı Nesil ,Sağlıklı Gelecek" Projesi bağımlılık konulu yarışmada karikatür kategorisinde İlçe birinciliği

"Mülteci" konulu resim yarışmasında İlçe birinciliği

May

Resim kategorisinde, 10/C Sınıfından Elit YILMAZ Kartal İlçe birincisi olmuştur.

Sınıflar arası bilgi yarışmasında

9/A sınıfı

10/D sınıfı

11/F sınıfları birinci olmuştur.

May

Erasmus+  KA2 projemiz SAFTAS final yaptı.

May

İlçemizden 16 okulun katılmış olduğu "9. Sınıflar Arası Matematik Yarışması" nda,  öğrencilerimiz takım olarak ilçe üçüncüsü olma başarısı göstermiştir.

May

Doğumunun 90. Yılında Bozkırın Bilgesi Cengiz Aytmatov Paneli Düzenlendi.

Vialand Temapark gezisi

May

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası Futsal turnuvasında 11/B sınıfı birinci olmuştur.

Korfbol branşı İstanbul okullar arası il üçüncülüğü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamamız.

FRZAL scrabble takımımız bu sene yapılan turnuvalarda

ilçe ikincisi ve il üçüncüsü olma başarısı göstermiştir.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.