2019-Haberler

May

Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi Öykü Yarışmasının ödül töreni 27 Mayıs Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda yapıldı.

May

19 Mayıs Atatürk´ ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programımız.

Fotoğraf Sergimiz

Resim Sergimiz

Aşiyan Müzesi ve Emirgan Korusu Gezisi

May

10. sınıf öğrencilerimizle muhteşem bir doğanın içinde bulunan bilim, teknoloji ve kitap müzelerine keyifli bir gezi yaptık.

May

9/C sınıfından öğrencimiz Dila İrem Yılmaz, Ulusal Öğrenci Sempozyumu´ na katılmıştır.

May

Sınıflar arası okul bilgi yarışmasında : 9/B  ,  10/C ,  11/E  sınıfları birinci olmuştur.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamamız.

Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü

Nis

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi kapsamında 04 Nisan 2019 tarihinde okulumuz konferans salonunda Cengiz Aytmatov penli düzenlendi.

Mrt

Veli akademileri kapsamında velilerimizle 3.buluşmamızı gerçekleştirdik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 104. yıl dönümü, Edebiyat Öğretmeni Zekiye Gürbüz ve Müzik Öğretmeni Bahriye Ballıkaya´ nın hazırladığı programla, konferans salonunda kutlanmıştır.