Dilek TARINCI

Okulumuzun 10.sınıf öğrencisi Dilek Tarıncı, 2013 yılının ikinci yarısında internette Wattpad sitesinde romanını yazmaya başladı. Kısa zamanda milyonlarla kişi tarafından takip edilmeye başlandı. Romanı  İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça ve Azeri Türkçesi'ne çevrildi.

Doğal olarak bu ilgi yayınevlerinin dikkatini çekti. Epsilon Yayınevi  Dilek'in "Yaramaz Çocuk" adlı romanını 20 Mayıs 2015 tarihinde birinci baskısını  yaptı. Bir hafta içerisinde romanın  ikinci baskısı yapılıp tükendi.

Dilek Tarıncı öğrencimizin bu başarısı Fatin Rüştü Anadolu Lisesi'nin gurur kaynağı oldu.

Başarısının katlanıp devam edeceğine güveniyor  ve onu yürekten kutluyoruz.

Dilek TARINCIDilek TARINCIDilek TARINCIDilek TARINCIDilek TARINCIDilek TARINCIDilek TARINCIDilek TARINCIDilek TARINCI

Yayın: 29.05.2015 - Güncelleme: 22.03.2024 12:28 - Görüntülenme: 3875