Etiket Sonuçları: frzal

Mrt

Okul Müdürü, Okul Aile Birliği Başkanı ve Öğretmenlerle birlikte Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısına teşekkür ziyareti ve plaket takdimi yapıldı.

May

FRZAL Scrabble Takımımız Kabataş Lisesinin düzenlemiş olduğu İstanbul Liseler arası Scrabble Turnuvasında il ikincisi olmuştur.

Scrabble Takımımız Kartal İlçe 2. si

Nis

Okulumuzun yürüttüğü   AB  projesi  kapsamında,  SAFTAS Proje ekibimiz ve  öğretmenlerimiz  Yunanistan’ın Nea Peramos kentine gitmiştir.

Nis

Okan Üniversitesi´ nin düzenlemiş olduğu " Liseler arası bilgi yarışması " nda okulumuz Galatasaray Lisesi´ ni eleyerek, bir üst tura çıkmıştır.

Scrabble ve Voleybol Ödül Töreni

Harbiye Askeri Müze Gezisi

Mrt

9. Sınıf öğrencileri ile lavanta çiçek suyu yaptık. Tamamen organik olan lavanta yağı ile hazırladığımız bu solüsyon sayesinde, bir çeşit bitsavar yapmış olduk.

Yürüken Şarj Et Projesi

Mrt

Obezite nedir? Nedenleri nelerdir? Obezitenin yol açtığı sağlık sorunları ve tedavi yöntemleri .

28 Şubat Sivil Savunma Günü

Şbt

Fransa´ nın Angers kentinde düzenlenen 29. Avrupa Premier Plans Film Festivali’nde; öğrencilerimiz jüri üyesi olarak yer aldılar. Okulumuzun yürüttüğü AB projesi kapsamında gerçekleştirilen bu faaliyete, 11-H sınıfından öğrencilerimiz İrem Filiz ve Gökçe Gülci, öğretmenlerimiz Filiz Sekreter ve Nüket Aksu eşliğinde katılmışlardır.

İtalya, İspanya, Fransa, Polonya ve Yunanistan’dan öğrencilerin de katılımıyla 21-29 Ocak 2017 tarihlerinde festival filmleri izlenmiş ve çeşitli kültürel çalışmalar yapılmıştır.

Ara

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi, "Şehit, Şehir ve Şiir Gecesi" düzenledi.

Şiiri ve müziği seven insanların bir araya geldiği bir gece oldu. Öğretmen ve öğrencilerimiz belirlenen temalarda şiir, şarkı ve türkü okudu.

Atatürk Arboretumu´ ndan sonbahar fotoğrafları.

TÜYAP Kitap Fuarı´ na gezi düzenlenmiştir.

Yrd.Doç.Dr.Vügar İmanbeyli´ den öğrencilerimize seminer.

Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığına 11-E sınıfından Doğukan AYDIN seçilmiştir.

Başkan adaylarımız:

11/E - Doğukan AYDIN

11/D - Mustafa Haydar PARLAK

Aşure günü etkinliklerimiz.

İBB itfaiye ekibi yangın tatbikatı.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası Etkinlikleri

Haz

İLESAM´ ın düzenlemiş olduğu Ulusal Slogan ve Logo Yarışmasında öğrencilerimiz finale kaldı.

Haz

Türkiye A Milli Korfbol Takımımız, elemeleri Şampiyon olarak tamamladı.

Mezuniyet Törenimiz

Maket sergimiz açılmıştır.

Meslek Seçimi

May

Okul satranç takımımız İlçe 3. sü olmuştur.

May

Volkan ÖZTEMEL YGS´ de 562. olmuştur.

FRZAL Sinema Atölyesi Çalışmaları

Mrt

Okulumuzda "Hoşgörü ve Yaşam Hakkı" Konulu , Ortaokul ve Liseler arası Hikaye Yarışması düzenlenecektir.

Ödül töreni yapılmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Sınav Ödülü: Büyükada Pikniği