T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KARTAL - Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi

Muhteşem Şiir ve Müzik Şöleni

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi, "Şehit, Şehir ve Şiir Gecesi" düzenledi.

Şiiri ve müziği seven insanların bir araya geldiği bir gece oldu. Öğretmen ve öğrencilerimiz belirlenen temalarda şiir, şarkı ve türkü okudu.

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi, "Şehit, Şehir ve Şiir Gecesi" düzenledi.

Şiir gecesine protokol, tüm okullardaki öğretmenler, öğrenciler ve yakınları katıldı.

Bülent Ecevit Kültür Merkezi´ nde 14.12.2016 tarihinde saat 18:30-21:30 arasında kokteyl, fotoğraf sergisi ve dinleti olmak üzere gerçekleştirildi.

Program İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Rıza AKA´ nın açılış konuşmasıyla başladı. Sırasıyla 15 Temmuz, tasavvuf, mülteciler, serbest ve İstanbul temalı slaytlar, şiirler, şarkılar ve türkülerle devam etti. Çiçek takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Programa sanatçı Umut MÜRARE " Yetim Kalbim" adlı şarkısıyla katıldı. Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Salih Nafiz Tüzün İlkokulu öğrencilerinden Hümeyra İSLAMOĞLU şiirini okurken, Gizem IŞIKLAR bu şiiri işaret diliyle anlattı. Ayrıca Sabri Taşkın Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencisi Elif YILMAZ şiir okudu.

Program 17 Aralık Mevlana´ yı Anma Günü öncesine rastladığı için, Tasavvuf temasında Şube Müdürümüz Nurullah Sakin GÜZEL Mevlana´ nın " Etme" şiirini semazen eşliğinde okudu.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.12.2016 - Güncelleme: 22.03.2024 13:14 - Görüntülenme: 879
  Beğen | 0  kişi beğendi