2017 Haberler

Harbiye Askeri Müze Gezisi

Mrt

6-10 Mart tarihleri arasında " Meslek Tanıtım Günleri " düzenlenmiştir.

Mrt

Anadolu Mektebi Kitap Okuma Projesi kapsamında 12-13 Mart´ ta Ankarada panel düzenlendi. Panelin konusu Mehmet Akif Ersoy´ du. Panele okulumuz öğrencileri de katıldı.

Mrt

Fatin Rüştü Zorlu adına geleneksel hikaye yazma yarışmasının ikincisi düzenlendi. Kartal ilçesindeki tüm liselere duyuruldu ve afişler dağıtıldı.

Mrt

9. Sınıf öğrencileri ile lavanta çiçek suyu yaptık. Tamamen organik olan lavanta yağı ile hazırladığımız bu solüsyon sayesinde, bir çeşit bitsavar yapmış olduk.

Resimlerle kültür mozaiği

Mrt

" Oku-Bırak" Kitap okuma projesi düzenlendi. Proje için öğrencilerden kitap toparlandı. Oku-Bırak kitaplıklarındaki kitaplar öğrenciler tarafından okunmaktadır.

Yürüken Şarj Et Projesi

Mrt

Obezite nedir? Nedenleri nelerdir? Obezitenin yol açtığı sağlık sorunları ve tedavi yöntemleri .

Arızadan Korkmuyorum Projesi

28 Şubat Sivil Savunma Günü

Şbt

Türkiye Geneli YGS Deneme Sınavı okulumuzda başarıyla uygulanmıştır.

Şbt

Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleşen final karşılaşmasında Yıldız İşçimenler İlkokulu birinci oldu.

Şbt

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Gökhan YÜKSEL´ i makamında ziyaret ettik.