Etiket Sonuçları: fatin

May

Fatin Rüştü Zorlu Anısına 2. Liseler Arası Öykü Yarışması düzenlenmiştir. Yarışmanın sonuç töreni başarıyla gerçekleşmiştir.

Nis

Kartal Milli Eğitim Müdürlüğü Milli Birlik ve Kahramanlık konulu kitap okuma yarışması düzenlendi. Yarışmaya beş okul katıldı. Okulumuz 11-F sınıfı öğrencisi Fatih Gülhan yarışmada birinci oldu.

Mrt

Fatin Rüştü Zorlu adına geleneksel hikaye yazma yarışmasının ikincisi düzenlendi. Kartal ilçesindeki tüm liselere duyuruldu ve afişler dağıtıldı.

Şbt

Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleşen final karşılaşmasında Yıldız İşçimenler İlkokulu birinci oldu.

Ara

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi, "Şehit, Şehir ve Şiir Gecesi" düzenledi.

Şiiri ve müziği seven insanların bir araya geldiği bir gece oldu. Öğretmen ve öğrencilerimiz belirlenen temalarda şiir, şarkı ve türkü okudu.

Meslek Seçimi

Nis

FRZAL Sinema Atölyesi Çalışmaları

Mrt

Öğrencilerimizin yazdığı oyun "SAYKO RACE" Playstore da.

Mrt

Okulumuzda "Hoşgörü ve Yaşam Hakkı" Konulu , Ortaokul ve Liseler arası Hikaye Yarışması düzenlenecektir.

Mrt

Çise DENİZ Voleybol Milli Takımı aday kadrosuna Seçilmiştir.

Ara

Öğrencimiz Yavuz KARAKUŞ , Boks ta İstanbul 2. si oldu.

Şbt